Vähävaraisten avustus

Tuemme harkintamme mukaan vähävaraisia lemmikinomistajia taloudellisissa haasteissa eläimen hyvinvoinnin turvaamiseksi. Avustusta voi hakea esimerkiksi eläinlääkärikuluihin tai erityisruokavalioon. Tiedustele ensin eläinlääkäriltä osamaksun mahdollisuutta!

Lähtökohtaisesti omistaja on itse taloudellisesti vastuussa omien lemmikkiensä hoidossa. Avustukset ovat kertaluonteisia ja suunnattu yllättäviin sekä odottamattomiin tilanteisiin, joissa omistajan maksukyky on heikentynyt esimerkiksi työpaikan menetyksen tai muun tulojen äkillisen vähentymisen vuoksi.

Emme siirrä rahaa tilille kuin erityistilanteissa kuittia vastaan. Teemme sopimuksen tiettyjen eläinlääkäreiden kanssa, jolloin he laskuttavat meiltä osuutemme kuluista.

Yhdistyksen hallitus tekee hakemuksen ja sen liitteiden perusteella päätöksen mahdollisesta avustuksesta. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.

Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja kerro viestissä ainakin:

  • Miksi avustusta haetaan?
  • Haettava summa?
  • Millä muilla tavoin olette rahoittaneet tai suunnittelette rahoittavanne lemmikin hoidon?
  • Yhteystietosi (etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)

Saatamme pyytää lisävakuudeksi esimerkiksi palkkatietoja, kopioita maksukuiteista yms.