Jokioisten eläinsuojeluyhdistys ry

Jokioisten eläinsuojeluyhdistys on perustettu 12.4.1994 ja se on Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton (SEY) jäsenyhdistys. Toimintamme tarkoitus on suojella kaikkia eläimiä huonolta kohtelulta ja tarpeettomalta kärsimykseltä, jota ihmiset ymmärtämöttymyyttään ja välinpitämättömyyttään voivat aiheuttaa. Tähän pyrimme julkisella tiedottamisella, neuvomalla sekä antamalla apua ongelmatilanteissa. Meille voi ilmoittaa eläinten heitteillejätöstä, huonosta kohtelusta tai muista eläimiin kohdistuvista epäkohdista.

Päivystyspuhelimemme toimii myös vapaaehtoisvoimin ja vastaamme siihen päivä- ja ilta-aikaan, sen mukaan miten kykenemme töiltämme ja muulta elämältämme. Päivystysvuoro vaihtelee aktiivisten jäsenten keskuudessa.

Kaikki toimintamme perustuu vapaaehtoistyöhön. Toimintamme rahoitus perustuu lahjoituksiin, avustuksiin ja erilaisissa tapahtumissa saamiimme myyntivoittoihin. Kaikki tuotot menevät lyhentämättömänä eläinsuojelutyöhön, eläinlääkärinkuluihin, eläinten lääkkeisiin ja matkakorvauksiin. Vapaaehtoisemme eivät saa palkkioita työstään.

Jesyn hallitus 2017 - 2018

varapuheenjohtaja /